Μαρία Χαμηλάκη

Η Rosé των BLACKPINK και ο Bruno Mars πυροδότησαν τις φήμες για κοινή τους συνεργασία μ' έναν ιδιαίτερα παιγνιώδη τρόπο. Χθες (17 Οκτωβρίου) οι δύο καλλιτέχνες δημοσίευσαν στο προφίλ τους μια κοινή τους φωτογραφία που έδειχνε την Rosé να μυεί τον Mars σε ένα γνωστό κορεατικό παιχνίδι. Μία μέρα μετά οι δυο τους μοιράστηκαν τη νέα τους fun συνεργασία, με τίτλο "APT.", με ένα μουσικό βίντεο που σκηνοθετεί μερικώς ο Mars. 

To "APT." αποτελεί πρώτο δείγμα από το επερχόμενο solo άλμπουμ της Rosé, με τίτλο rosie, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου. Το άλμπουμ, που περιλαμβάνει 12 κομμάτια περιγράφεται ως η «πιο προσωπική και ειλικρινής κυκλοφορία της καλλιτέχνιδας μέχρι σήμερα» και κάθε τραγούδι του άλμπουμ έχει γραφτεί από την ίδια.

Ο τίτλος ενός τραγουδιού είναι εμπνευσμένος από ένα κορεατικό παιχνίδι που περιλαμβάνει κατανάλωση αλκοόλ, γνωστό ως «παιχνίδι διαμερισμάτων». «Είναι τόσο απλό και φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπο. Σπάει τον πάγο σε οποιοδήποτε πάρτι», είπε η Rosé για το παιχνίδι. «Ένα βράδυ στο στούντιο, έδειξα στους μουσικούς μου πώς να παίζουν το παιχνίδι. Άρεσε σε όλους. ειδικά όταν άρχισα να τραγουδάω, οπότε παίξαμε μ' αυτό και είπα να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι από αυτό. Όταν ο Bruno μπήκε στην ομάδα, τα υπόλοιπα έμειναν στην ιστορία!».

To "ΑPT." σηματοδοτεί άλλη μία υψηλού προφίλ συνεργασία του 2024 για τον Mars μετά το single του με τη Lady Gaga, "Die With a Smile".

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured