Σε οποιοδήποτε όνομα θελήσουν οι fans θα αλλάξει το όνομά του ο James Blunt, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα με αφορμή την επανέκδοση του άλμπουμ του, Back to Bedlam. Μόνη προϋπόθεση; Να καρφωθεί η επανέκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ του, που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια, στο No.1 του UK album chart. Τώρα, αφενός η επανέκδοση βρίσκεται πλέον στα φυσικά και ψηφιακά ράφια και αφετέρου οι fans απεφάνθησαν: Το νέο του όνομα θα πρέπει να είναι Blunty McBluntface.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα video στο Twitter, όπου ο ίδιος φαίνεται να ετοιμάζεται να μπει στο κτίριο της δισκογραφικής τους, της Warner, με τον υπάλληλο στην ρεσεψιόν να του απαγορεύει την είσοδο, λέγοντας πως δεν περιμένουν κανέναν με το όνομα  “James Blunt” και τον τραγουδιστή να δοκιμάζει εναλλακτικές μέχρι να βρει το σωστό: Jimmy Spliff; Blames Junt; Divock Origi; James Cucking Funt; Itsy Bitsy Teeny Weeny Pop Star Four Chord Song Machiney;

Το “Blunty McBluntface” επιτέλους του επιτρέπει την είσοδο. Το κοινό μίλησε.

Η επετειακή έκδοση του Back to Bedlam, για τα 20 χρόνια από το έτος κυκλοφορίας του, κυκλοφόρησε στις 11 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο hit του James Blunt -συγγνώμη, Blunty McBluntface- “You’re Beautiful”. Το album το 2004 είχε περάσει 10 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 και είναι ένα από τα πιο ευπώλητα άλμπουμ των 00s για την Μ.Βρετανία.

Επόμενη ενημέρωση την Παρασκευή, με τα charts.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured