Μαρία Χαμηλάκη

Νέο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα για την επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Pharrell Williams, με πρωταγωνιστές LEGO και τίτλο Piece By Piece.  Στην ιδιαίτερη αυτή βιογραφία εμφανίζονται πολύ γνωστά μουσικά πρόσωπα όπως η Gwen Stefani, ο Kendrick Lamar, ο Snoop Dogg στην LEGO εκδοχή τους.

Η ταινία εντάσσει τη ζωή και την καριέρα του σούπερσταρ ράπερ, παραγωγού και πρώην τραγουδιστή των N.E.R.D σε μια ιστορία παιχνιδιού, με τους κινηματογραφιστές Focus Features να υπόσχονται «μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία που προσκαλεί το κοινό σε ένα ζωντανό ταξίδι", καθώς οι θεατές "βλέπουν την εξέλιξη μιας μουσικής πορείας μέσα από τα πιο καινοτόμα μυαλά".

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν γίνει LEGO για τις ανάγκες της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, είναι οι Daft Punk, Busta Rhymes και Timbaland.

Μιλώντας στο NPR για το λόγο που επέλεξε να πει την ιστορία της ζωής του μέσω των παιχνιδιών LEGO, ο Williams εξηγεί: «Οι πρώτες μου αναμνήσεις ήταν τα σετ LEGO που μου έπαιρναν οι γονείς μου όταν ήμουν πολύ, πολύ μικρός. Είτε φτιάχνεις το σετ είτε απλά συνδυάζεις κομμάτια... είναι απλά μαγικό.»

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured