Μαρία Χαμηλάκη

Χριστούγεννα χωρίς Mariah Carey δεν γίνονται! Η καλλιτέχνιδα μπορεί να παραπονέθηκε πρόσφατα στα social ότι κάθε χρόνο την πιέζουν να εναρμονιστεί με το κλίμα των Χριστουγέννων αλλά τελικά δεν απογοήτευσε τους fans της. 

Η Carey ξεκίνησε τη χριστουγεννιάτικη σεζόν λίγο νωρίς φέτος αποκαλύπτοντας το εξώφυλλο για δύο από τις τέσσερις νέες φυσικές εκδοχές του διαχρονικού χριστουγεννιάτικου hit "All I Want For Christmas Is You".

«Ενώ σίγουρα δεν είναι καιρός να ακούσουμε χριστουγεννιάτικη μουσική ακόμα, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια γεύση από το #MerryChristmas30!», έγραψε η Carey στο X. «Ως ένας φόρος τιμής για το αρχικό εξώφυλλο του άλμπουμ, εδώ είναι το εξώφυλλο για δύο από τα τέσσερα νέα φυσικά single του "All I Want For Christmas Is You"» 

Το ένα εξώφυλλο παρουσιάζει την τραγουδίστρια ντυμένη με μια κόκκινη φόρμα Άγιου Βασίλη και καθισμένη σε ψεύτικο χιόνι μπροστά από πλήθος από χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Το άλλο δείχνει την Carey χαμογελαστή φορώντας ένα μαργαριταρένιο λευκό στράπλες φόρεμα και ένα ασορτί γούνινο παλτό. Στο επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της Carey διατίθεται επίσης μια έκδοση βινυλίου 12 ιντσών και ένα CD single.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured