Σε τολμηρές εμπορικές μεθόδους έχει προχωρήσει ο James Blunt τώρα που γιορτάζει την 20η επέτειο από το άλμπουμ του Back to Bedlam με μια επανέκδοση στις 11 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, υπόσχεται στους fans ότι εάν ανεβάσουν τον δίσκο στην κορυφή των βρετανικών charts, ο Blunt θα αλλάξει το όνομά του σε «Ό,τι θέλει το κοινό».

«Έχω ορκιστεί να αλλάξω το όνομά μου σε ό,τι θέλει το κοινό», είπε ο Blunt στον Chris Moyles του Radio X σε μια πρόσφατη συνέντευξη. «Είναι πραγματικότητα αυτό που λέω. Ορκίζομαι στη ζωή μου και τη ζωή του ενός fan μου, του Brian από τη Γλασκώβη, θα αλλάξω το όνομά μου αν φτάσει το άλμπουμ στο νούμερο ένα».

Αυτή η δήλωση είναι σίγουρα μια τακτική πωλήσεων, αλλά είναι επίσης ένας τρόπος για τον Blunt να κρατά τους fans του αφοσιωμένους πάνω από 20 χρόνια στην καριέρα του. Επιπλέον, το Back to Bedlam βρέθηκε ήδη για 10 εβδομάδες στην κορυφή των βρετανικών charts όταν κυκλοφόρησε αρχικά, οπότε ίσως ο Blunt αισθάνεται ότι το άλμπουμ έχει ακόμα περιθώριο να ανέβει μετά από τόσο καιρό.

Το άλμπουμ περιλάμβανε το "You're Beautiful", το οποίο ήταν στην κορυφή του Billboard Hot 100 το 2005, καθώς και άλλες επιτυχίες "High" και "Goodbye My Lover". «Έχω κυκλοφορήσει επτά στούντιο άλμπουμ, αλλά το Back To Bedlam ήταν αυτό που αγόρασε ο κόσμος», είπε ο Blunt για το άλμπουμ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured