Μια δημοπρασία αντικειμένων που ανήκαν στον αείμνηστο παραγωγό Avicii συγκέντρωσε περίπου 750.000 δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα του παραγωγού την Στοκχόλμη, την Τρίτη (1 Οκτωβρίου), στο Auktionsverk μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό. Η πώληση αποτελείτο από 267 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων παπουτσιών, οργάνων, ρούχων και άλλων προσωπικών αντικειμένων που σχετίζονται με την μουσική καριέρα του Avicii.

Ένα Fender Telecaster του 2015 ήταν μεταξύ των ειδών με τις υψηλότερες εισπράξεις, που πουλήθηκε για 240.000 SEK, ή περίπου 23.000 δολάρια. Άλλα αντικείμενα που προσέλκυσαν υψηλές προσφορές περιελάμβαναν μια ακουστική κιθάρα Martin Custom X Series, ένα ζευγάρι ακουστικά Sennheiser, ένα καπέλο Miami Marlins και πορτρέτα του Avicii από τον φωτογράφο Mark Seliger.

Όλα τα αντικείμενα που συμμετείχαν στην πώληση στη δημοπρασία δωρίστηκαν από την οικογένεια του αείμνηστου παραγωγού. Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Ίδρυμα Tim Bergling, το οποίο δημιουργήθηκε μετά την αυτοκτονία του καλλιτέχνη το 2018 και εργάζεται για την προώθηση της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και την πρόληψη των αυτοκτονιών στους νέους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured