Η Mary J. Blige θα βρίσκεται σε περιοδεία και πάλι τον επόμενο χρόνο, αλλά πριν από αυτό, πριν απ'το τέλος του 2024, πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ -το 15ο της κατά σειρά.

Η βασίλισσα της hip-hop soul εμφανίστηκε στο Sherri τη Δευτέρα (23 Σεπτεμβρίου), όπου έκανε την αποκλειστική ανακοίνωση σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία της, For My Fans, για την οποία θα λάβει support από τους τιτάνες της R&B, Ne-Yo και Mario.

«Oφείλω στους fans μου μια ευγνωμοσύνη που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια, γι' αυτό μεταφέρω το συναίσθημα σ' ένα show. Το For My Fans Tour έρχεται σύντομα, τα λέμε εκεί», έγραψε στο Instagram.

Η Mary J. αποκάλυψε στο Sherri ότι το μουσικό ταξίδι της στη Βόρεια Αμερική θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. «Αν είστε fan της Mary J. Blige, αυτό είναι για εσάς. Σας ευχαριστώ.», πρόσθεσε. Αν και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής των συναυλιών, η Blige θα κάνει στάσεις σε Atlanta, Boston, Buffalo, Chicago, Denver, Detroit, Houston, Los Angeles, New York City, Newark, Tampa Bay, Toronto, Washington, D.C και σε άλλες πόλεις.

To επερχόμενο άλμπουμ της Mary με τίτλο Gratitude, θα φτάσει πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

«Έχω ένα νέο άλμπουμ στα σκαριά που έρχεται τον Νοέμβριο. Στις 15 Νοεμβρίου. Λέγεται Gratitude γιατί αυτό ακριβώς νιώθω, ευγνωμοσύνη», δήλωσε η καλλιτέχνιδα αναφορικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και τον τίτλο του άλμπουμ. «Δείτε τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια συνεχή κατάσταση ευγνωμοσύνης. Νιώθω καλά, έχω επαγγελματικές ευκαιρίες, είμαι υγιής, η οικογένειά μου είναι υγιής, έχω ανθρώπους που με νοιάζονται και με αγαπούν και έχω καταπληκτικούς θαυμαστές».

Μετά την εκδήλωση ευγνωμοσύνης όμως η καλλιτέχνιδα μάλλον σκοπεύει να αποσυρθεί, καθώς σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι το 15ο άλμπουμ της ίσως είναι και η τελευταία της δισκογραφική δουλειά. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured