Μαρία Χαμηλάκη

Εντελώς αντιφατικός είναι ο τίτλος του νέου single των Jane's Addiction "True Love" σε μια στιγμή που η πραγματική «αγάπη» δεν επικρατεί ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος.

Το κομμάτι είναι ​​το δεύτερο single από τo επανενωμένο line up του συγκροτήματος και θέτει τους Jane's Addiction σε «λειτουργία» μπαλάντας, με απαλά κρουστά και τη φωνή του Farrell να διαπερνά τo mix: "I remember when I first felt true love/ I was very young.". Η κιθάρα του Navarro κορυφώνεται καθώς το κομμάτι προχωρά σε ένα τελικό κρεσέντο.

Το κομμάτι κυκλοφορεί επίσημα μάλλον σε μια μάλλον άβολη στιγμή μετά την ακύρωση των υπόλοιπων ημερομηνιών της περιοδείας του γκρουπ στις ΗΠΑ λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του τραγουδιστή Perry Farrell προς τα άλλα μέλη του συγκροτήματος. Η ένταση είχε κορυφωθεί με τον Farrel να ρίχνει μια γροθιά στον κιθαρίστα Dave Navarro κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης σε show στη Βοστώνη την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα ο Farrell να απομακρυνθεί από το συνεργείο και τους συμπαίκτες του.

Ως αποτέλεσμα του συμβάντος ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (16 Σεπτεμβρίου) ότι η υπόλοιπη περιοδεία στις ΗΠΑ θα ακυρωθεί, με τον Navarro και τους συναδέλφους του Jane's Addiction, Eric Avery και Stephen Perkins, να κάνουν λόγο για "ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς» και για «προβλήματα ψυχικής υγείας» του Perry Farrell, σε κοινή τους δήλωση. Ο Farrell απολογήθηκε βέβαια στη συνέχεια αλλά το κακό είχε ήδη γίνει. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured