Μαρία Χαμηλάκη

Οι Pixies μοιράστηκαν το "Motoroller" που είναι και το πιο πρόσφατο, νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους The Night the Zombies Came.

Μ' έναν αρμονικό συνδυασμό ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας, το "Motoroller" μας ταξιδεύει με «σκούτερ» στο Βερολίνο, με τον τραγουδιστή Black Francis να προσφέρει διάφορες ασαφείς λεπτομέρειες για την περίεργη βόλτα του. Εν τω μεταξύ, η νέα τραγουδίστρια και μπασίστα Emma Richardson (πρώην μέλος των Band of Skulls) προσφέρει ένα σύνολο από ωραίες φωνητικές αρμονίες.

«Αυτό είναι ένα από εκείνα τα είδη τραγουδιών που έχουν μικρά νήματα τα οποία μπορείς να τ' ακολουθήσεις και να σε πάνε κάπου», είχε πει ο Francis για το κομμάτι σε μια δήλωσή του. «Αλλά δεν απαιτούνται για να βιώσετε την εμπειρία. Μπορείτε απλώς να ξεκινήσετε να ψάχνετε στους στίχους και ίσως να μην βρείτε ακριβώς ποια είναι η ιστορία, αλλά θα βρείτε μια ιστορία που σχετίζεται με την πόλη του Βερολίνου. Οπότε απλά διασκεδάστε με τις ενδείξεις που υπάρχουν».

Το "Motoroller" ακολουθεί τα προηγούμενα τέσσερα single του νέου άλμπουμ "Oyster Beds", "Chicken", "You're So Impatient" και "Que Sera, Sera". Το The Night the Zombies Came είναι το δέκατο άλμπουμ των Pixies και το πρώτο τους μετά την αποχώρηση του Paz Lenchantin στις αρχές του έτους. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 25 Οκτωβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured