Μαρία Χαμηλάκη

Το "The Emptiness Machine" των Linkin Park σημείωσε μια τεράστια επιτυχία λίγες μέρες μόνο μετά την κυκλοφορία του, στις 5 Σεπτεμβρίου. Το κομμάτι σκαρφάλωσε στο Νο. 1 του chart Hot Hard Rock Songs του Billboard, μπροστά από μια σειρά από άλλα αγαπημένα του καταλόγου του συγκροτήματος που εκτινάχθηκε μετά την κυκλοφορία του comeback single και την ανακοίνωση της επικείμενης περιοδείας του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του "The Emptiness Machine", το τραγούδι σημείωσε 13.4 εκατομμύρια streams μόνο στις ΗΠΑ, 9.2 εκατομμύρια αντιδράσεις κοινού στο ραδιόφωνο και 8.000 λήψεις, σύμφωνα με τη Luminate.

Ο αριθμός των 13,4 εκατομμυρίων ροών είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος που παρατηρήθηκε για οποιοδήποτε hard rock τραγούδι, από τότε που η Luminate άρχισε να παρακολουθεί τη δραστηριότητα ροής στις ΗΠΑ και ο πρώτος μεγαλύτερος συγκριτικά με αυτόν που έχει πετύχει οποιαδήποτε άλλο νέο κομμάτι hard rock.

Το μόνο κομμάτι που ξεπέρασε αυτή την επιτυχία ήταν το "Bohemian Rhapsody" των Queen, το οποίο συγκέντρωσε 13,9 εκατομμύρια streams στα charts του Billboard με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου 2018, εν μέσω της κυκλοφορίας της ομώνυμης βιογραφικής ταινίας των Queen το ίδιο φθινόπωρο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured