Μαρία Χαμηλάκη

Φαίνεται πως οι Postal Service μπαίνουν και πάλι στο «ράφι» με την ολοκλήρωση της διετούς περιοδείας τους για τον εορτασμό των 20 χρόνων του άλμπουμ τους, Give Up.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση των καλλιτεχνών στο instagram, η επερχόμενη εμφάνιση των The Postal Service στο HFStival στην Ουάσιγκτον, DC, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, θα σηματοδοτήσει «την αρχή μιας αόριστης παύσης για το συγκρότημα».

Καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας, ο Gibbard είχε διπλό ρόλο καθώς εμφανιζόταν τόσο με τους The Postal Service όσο και με το συγκρότημα Death Cab for Cutie για τον εορτασμό των άλμπουμ Give Up και Transatlanticism αντίστοιχα. «Το να έχω την ευκαιρία να ερμηνεύσω ζωντανά αυτά τα δύο άλμπουμ ήταν μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις και τιμές σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε ο Gibbard σε μια δήλωση. «Εκ μέρους των Death Cab for Cutie και The Postal Service, σας ευχαριστώ πολύ που βγήκατε και τραγουδήσατε μαζί. Θα σας δούμε όλους ξανά κάπου στο δρόμο μας».

Μετά την αρχική τους ένωση το 2001-2005, οι Postal Service ξαναβρέθηκαν για λίγο το 2013 για να τιμήσουν τη 10η επέτειο του Give Up. Επομένως, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η δεύτερη επανένωσή τους έγινε πάλι μετά από δέκα χρόνια, το 2022, πιθανότατα θα τους ξαναδούμε μαζί σε 10 χρόνια περίπου από τώρα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured