Μαρία Χαμηλάκη

Τα βραβεία MTV Video Music Awards 2024 άξιζαν την προσοχή του κοινού με πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, εμφανίσεις και performances των καλλιτεχνών. 

Ο Eminem σε μια πολύ σπάνια εμφάνιση άνοιξε τη βραδιά με την ερμηνεία των "Houdini" και "Somebody Save Me", ανακαλώντας τις εμφανίσεις του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η ανερχόμενη Αμερικανίδα Sabrina Carpenter έκανε τους πάντες στα VMA να τραγουδούν μαζί της, αποδεικνύοντας γιατί είναι η φετινή πριγκίπισσα της ποπ. Η performance της ήταν ιδιαίτερη, σέξι και διασκεδαστική αφού συμμετείχαν εξωγήινοι και αστροναύτες.

Η Taylor Swift μάλλον είναι το T στο MTV αφού έχουμε χάσει πια το μέτρημα για τα βραβεία που έχει κερδίσει στο πλαίσιο της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Η καλλιτέχνιδα η οποία τάραξε τα νερά πρόσφατα με την ανακοίνωση της έμπρακτης υποστήριξής της στην Kamala Harris, κέρδισε φέτος επτά βραβεία MTV και μεταξύ αυτών ένα για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς. Στον λόγο της απονομής της ξεχώρισαν οι τρυφερές της αναφορές στον σύντροφό της, ενώ έκανε ειδική μνεία για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος της βραδιάς θα μπορούσε να ανήκει στην Chappell Roan η οποία κατά την παραλαβή του βραβείου το αφιέρωσε στην LGBTQ κοινότητα. «Το αφιερώνω σε όλους τους drag καλλιτέχνες που με εμπνέουν. Και το αφιερώνω σε queer και τρανς ανθρώπους που τροφοδοτούν την ποπ, στους γκέι που αφιερώνουν τα τραγούδια μου σε κάποιον που αγαπούν ή μισούν», είπε η Roan, η οποία ερμήνευσε την επιτυχία της "Good Luck, Babe!".

Η Katy Perry έδωσε μια παράσταση που θύμιζε Super Bowl όταν παρέλαβε το Βραβείο Michael Jackson Video Vanguard. Η τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ το 2008, χάρισε στο κοινό μια προχωρημένη, εκρηκτική εμφάνιση με ακροβατικά στον αέρα. 

Τέλος, δεν πρέπει να παραληφθεί ο τριπλός ρόλος της Megan Thee Stallion η οποία πέρα από τον ρόλο της παρουσίασης, παρέλαβε το βραβείο της για το καλύτερο Art Direction στο BOA και έδωσε μια μοναδική performance στο κοινό. Μέσα σε όλα αυτά αναβίωσε και την μοναδική εμφάνιση της Britney Spears με το φίδι.

 

Εδώ η λίστα με όλους τους νικητές των MTV VMA 2024.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured