Μαρία Χαμηλάκη

Μετά από έξι χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα, η Sade ετοιμάζει comeback. Συγκεκριμένα, η μουσικός πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο κομμάτι, με τίτλο "Young Lion" ως μέρος της συλλογής "Transa", η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2024. 

Το compilation είναι πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας παραγωγής Red Hot, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα τρανσέξουαλ άτομα και την ανάδειξη τρανς και non binary καλλιτεχνών. Σύμφωνα με το Variety, το "Young Lion" είναι αφιερωμένο στον γιο της Sade, Izaak, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς άνδρας.

Ο Dust Reid, ο οποίος επιμελήθηκε τη συλλογή, μαζί με την καλλιτέχνιδα Massima Bell, είπε: «Αρχίσαμε να μιλάμε για όλα τα δώρα που προσφέρουν οι τρανς καλλιτέχνες στον κόσμο και θελήσαμε να φτιάξουμε μια συλλογή Red Hot που θα εστίαζε σε αυτά ακριβώς τα δώρα.»

Για τις τρεισήμισι ώρες του Transa συνέπραξαν πάνω από 100 καλλιτέχνες. Εκτός από το κομμάτι της Sade, η συλλογή περιλαμβάνει και tracks από τους André 3000, Jeff Tweedy, Faye Webster, Clairo Beverly Glenn-Copeland, Perfume Genius, Alan Sparhawk , Bartees Strange, Adrianne Lenker, Fleet Foxes, Julien Baker, Sam Smith, Laura Jane Grace, Moses Sumney, Kelela, Kara Jackson, L'Rain, Julie Byrne, Teddy Geiger, Frankie Cosmos, Devandra Banhart, Bill Callahan, Hunter Schafer, Christian Lee Hutson, Sharon Van Etten, Ezra Furman και άλλων. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured