Μαρία Χαμηλάκη

Μπορεί η μνήμη των Queen να παραμένει άτρωτη από το πέρασμα του χρόνου αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα μέλη του συγκροτήματος. Ο Sir Brian May, κιθαρίστας του μυθικού συγκροτήματος αποκάλυψε πρόσφατα ότι υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Μάλιστα, το επεισόδιο προκάλεσε αδράνεια στο αριστερό του χέρι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει κιθάρα. Ο 77χρονος θρύλος της ροκ ανέφερε ότι τώρα είναι καλά και έχει ανακτήσει αρκετά την κίνησή του ώστε να μπορεί να παίζει ξανά μουσική.

«Τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίξω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών», είπε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη. «Ξαφνικά, δεν είχα κανέναν έλεγχο σε αυτό το χέρι. Οπότε ήταν λίγο τρομακτικό, πρέπει να πω!» συμπλήρωσε.

Ο καλλιτέχνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του fans ότι δεν του επιτρέπεται να βγει από το σπίτι, να οδηγήσει, να ανεβάσει πολύ υψηλούς παλμούς ή να ταξιδέψει. Παρόλα αυτά ο ίδιος αντιμετωπίζει χιουμοριστικά την κατάστασή του. Σ' ένα βίντεο που γύρισε έξω από το σπίτι του λέει «Δεν επιτρέπεται να πετούν αεροπλάνα από πάνω μου γιατί μπορεί να με αγχώσει. Αλλά είμαι καλά».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured