Σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας η νέα ταινία του Alex Ross Perry για τους Pavement, με τίτλο Pavements. Σύμφωνα με τον ίδιο τον δημιουργό είναι μια μίξη ροκ ντοκιμαντέρ, «φουσκωμένου» biopic και jukebox musical.

 «Είναι ακριβώς το είδος ταινίας για τους Pavement που ένας φαν της μπάντας -όπως εγώ- θα ήθελε σαν τρελός να δει ή να την δει για να την κράξει.»

Σε ένα απόσπασμα από την ταινία που μπορεί κανείς να δει αποκλειστικά στο Vanity Fair, ο Joe Keery -γνωστός από την συμμετοχή του στο Stranger Things-υποδύεται τον frontman του συγκροτήματος Stephen Malkmus, με τους Jason Schwartzman και Tim Heidecker να συμπληρώνουν το cast της «ταινίας μέσα στην ταινία» ως επικεφαλής της Matador Records (Chris Lombardi και Gerard Cosloy). Στο εν λόγω κλιπ ο Malkmus απορρίπτει την πρόταση να εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live με host τον Quentin Tarantino. Το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα αλλά σκοπός του δημιουργού ήταν να μπερδέψει την αλήθεια με την μυθοπλασία για να αφηγηθεί την ιστορία που ήθελε να πει.

«Δεν θέλαμε να δείξουμε ποια επτά πράγματα απέρριψε, οπότε τα συνδυάσαμε όλα σε ένα και τον παρουσιάσαμε να απορρίπτει την πιο εμπορική πρόταση που θα μπορούσε να του γίνει ποτέ.»

Το Pavements μετά την Βενετία θα συνεχίσει το ταξίδι του στο New York Film Festival τον Οκτώβριο, ενώ αργότερα μες στη χρονιά αναμένεται να πάρει και διεθνή διανομή.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured