Τον έκτο του δίσκο θα κυκλοφορήσει φέτος o Caribou (κατά κόσμον Dan Snaith). Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι Honey και θα περιλαμβάνει όλα τα singles που έχει δώσει στην δημοσιότητα ο Καναδός DJ και παραγωγός μες στο 2024 μέχρι στιγμής: "Honey", "Broke My Heart", "Volume" και το "Come Find Me" που μόλις κατέφτασε.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της κυκλοφορίας το Honey αποτελεί ένα άλμπουμ που «σε αρπάζει και σε κουνά, όπως το άλλο alter-ego του Dan Snaith, ο Daphni, πριν σε αγκαλιάσει και σε ανεβάσει όπως ο Caribou.»

«Αν ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια» δήλωσε ο Snaith σχετικά «είναι αυτή η εμμονική μου περιέργεια να δω τι μπορώ να φτιάξω με υλικό μου τον ήχο. Όχι τόσο αυτό που μπορεί να φτιάξει με ήχους ένας "επαγγελματίας" με πολλούς συνεργάτες και πόρους στη διάθεσή του, αλλά εγώ... στο μικρό μου στούντιο, στο υπόγειο του σπιτιού μου. Υπάρχει βέβαια περισσότερος εξοπλισμός εδώ μέσα τώρα πια, αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν έχει αλλάξει: συνεχίζω να κυνηγάω αυτή τη συγκίνηση που προκύπτει όταν μου τα σκάει η έμπνευση και καταλήγω να χοροπηδάω πάνω-κάτω, με την τρίχα κάγκελο από τον ενθουσιασμό! Πόσο τυχερός είμαι που αυτό δεν έφυγε ποτέ; Αυτή ή αίσθηση ότι έχω την ευκαιρία να φτιάξω κάτι καινούργιο με ενθουσιάζει όσο ποτέ. Και το απολαμβάνω όσο ποτέ. Αυτό το ότι μια μέρα ξεκινά με το τίποτα και (ΟΚ, συχνά τελειώνει και χωρίς να έχω γράψει κάτι καλό, αλλά μια στο τόσο) να καταλήγει με ένα νέο track κολλημένο στο μυαλό μου, που δεν υπήρχε καν όταν ξύπνησα. Μου μοιάζει ακόμα σαν ένα είδος αλχημείας!»

Ο Caribou ξεκινά την περιοδεία του από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο του 2025. Όλες οι εμφανίσεις του στο Roundhouse του Λονδίνου είναι ήδη sold out .

Δείτε το video clip του "Come Find Me", σε σκηνοθεσία Richard Kenworthy παρακάτω:

Honey tracklist:

1. Broke My Heart
2. Honey
3. Volume
4. Do Without You
5. Come Find Me
6. August 20:24
7. Dear Life
8. Over Now
9. Campfire
10. Climbing
11. Only You
12. Got To Change

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured