Εκτάκτως, εν μέσω ευρωπαϊκής περιοδείας, χρειάστηκε να επιστρέψουν στις Η.Π.Α. οι Queens of the Stone Age το καλοκαίρι, προκειμένου να υποβληθεί ο τραγουδιστής και frontman τους, Josh Homme, σε εγχείρηση. Αρχικά, οι ημερομηνίες που επηρεάστηκαν ήταν εκείνες του Ιουλίου (συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής τους στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Athens Rocks, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου), αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, το γκρουπ ανακοίνωσε πως θα αναβάλει ολόκληρη την υπόλοιπη περιοδεία του για το 2024, καθώς κύριο μέλημα όλων των μελών αυτή τη στιγμή είναι η ανάρρωση και αποκατάσταση του Homme.

«Δεν δόθηκε άλλο περιθώριο στον Josh, παρά να βάλει σε προτεραιότητα την υγεία του και να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που χρειάζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τόσο ο Josh όσο και η υπόλοιπη οικογένεια των QOTSA, είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας, και για τις στιγμές που προλάβαμε να περάσουμε μαζί την περασμένη χρονιά. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους ξανά το 2025» μοιράστηκε το συγκρότημα online, σχετικά.

Αν και δεν δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα ο ακριβής λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί εκτάκτως ο Josh Homme, ο 51χρονος τραγουδιστής  είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του το 2023, πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο και πω κατάφερε να τον καταπολεμήσει εγκαίρως και επιτυχώς.

Οι QOTSA έδωσαν την τελευταία τους συναυλία για φέτος στις 6 Ιουλίου 2024.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured