Με αλλαγμένους στίχους σκοπεύει να κυκλοφορήσει ξανά το πρώτο της τραγούδι "Tik Tok" η Kesha, μόλις καταφέρει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα, όπως έγραψε η ίδια στο Twitter.

«Το TiK ToK ήταν το πρώτο single που χάρισα στον κόσμο, που είχε τη φωνή μου ΚΑΙ το όνομά μου!!!! Θυμάμαι ότι ήθελα να βγει fun και happy γιατί έτσι ένιωθα και έτσι ήθελα να νιώθουν οι άλλοι. Αυτό για το οποίο είμαι πολύ περήφανη είναι ότι αυτό το τραγούδι έτσι με κάνει να νιώθω ακόμα, μετά από τόσα που έχουν συμβεί, και αυτά είναι συναισθήματα μέσα από τα οποία θέλω όλοι να συνδεθούμε. 15 (!!!!!!) χρόνια μετά, βλέπω αυτό το τραγούδι ως κρυφή ματιά στον τρόπο που έβλεπα τον κόσμο εκείνη την εποχή. Εκείνο το κορίτσι ήταν αφελές και άγριο και παιχνιδιάρικο. Αυτό το τραγούδι διαιωνίζει μια πλευρά του εαυτού μου που αγαπώ πολύ, και τώρα βλέπω ότι πρέπει να προστατεύσω πάσει θυσία. Ο κόσμος έχει αλλάξει τόσο πολύ, το ίδιο κι εγώ.
Λατρεύω τον νέο στίχο (shout out στην Reneé Rapp) και ναι, η αλλαγή είναι οριστική. Θα το ηχογραφήσω ξανά όταν έχω νόμιμα δικαιώματα! Τώρα, το πρώτο μου μωρό αντιπροσωπεύει τόσα πολλά. Αντιπροσωπεύει την υπεράσπιση της διασκέδασης και της ανόθευτης χαράς, τόσο για εμένα όσο και για τους άλλους. Η διαδρομή ήταν σκέτη παράνοια, αλλά οδηγός μου είναι ακόμη η ΧΑΡΑ. Ελπίζω όλοι να μπορέσετε μέσα από αυτά τα 3,5 παιχνιδιάρικα λεπτά του τραγουδιού να συνδεθείτε με την τρελή ​​παιδιάστικη χαρά σας.»

Ο επίμαχος στίχος στον οποίο αναφέρεται η 37χρονη popstar είναι ο πρώτος στίχος του τραγουδιού “Wake up in the morning feeling like P Diddy“, ο οποίος γράφτηκε σε μια εποχή που ο Diddy θεωρείτο ένας από τους πιο επιτυχημένους hip hop artists και businessmen της μουσικής βιομηχανίας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει ωστόσο έκτοτε, και το όνομα του Diddy έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων και κατηγοριών, με κυριότερα την υπόθεση σεξουαλικής, σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης της πρώην του Cassie Ventura, καθώς και ένα σκάνδαλο sex trafficking που οδήγησε σε εισαγγελική έρευνα στις κατοικίες του στο Miami και το Los Angeles.

Στο Coachella του 2024, η Reneé Rapp κάλεσε την Kesha να τραγουδήσει το "Tik Tok" κατά τη διάρκεια του σετ της, κι εκείνη άλλαξε τον στίχο σε “Wake up in the morning like fuck P Diddy”. Έκτοτε, αποφάσισε να κρατήσει αυτή την αλλαγή οριστικά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured