Μόλις τρεις ημέρες πριν την προγραμματισμένη πρώτη τους συναυλία στις Η.Π.Α. στην Florida, οι Ms. Lauryn Hill and the Fugees ακύρωσαν όλο το US Tour τους, χωρίς, αρχικά,  καμία εξήγηση. Οι fans που είχαν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια έλαβαν απλά ένα e-mail από την Ticketmaster που ενημέρωνε για την ακύρωση και έδινε πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων.

Η περιοδεία στις Η.Π.Α. είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο, εν μέρει για να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες που είχαν αναβληθεί τον Νοέμβριο, λόγω τραυματισμού της Ms. Lauryn Hill στις φωνητικές χορδές. Τόσο οι αρχικές, όσο και οι νέες ημερομηνίες προμοτάρονταν ως επετειακή περιοδεία για τα 25 χρόινια από την κυκλοφορία του άλμπουμ The Miseducation Of Lauryn Hill.

Λίγες ώρες αφότου τα νέα γύρω από την ακυρωση του tour γνωστοποιήθηκαν στο κοινό, η Ms. Lauryn Hill εξέδωσε μία ανακοίνωση στα social κανάλια της, όπου απέδωσε την απόφαση του συγκροτήματος στη «ζημιά» που προκάλεσαν στην προπώληση εισιτηρίων κάποια δημοσιεύματα που για λόγους clickbait επέμεναν σε ένα αφήγημα που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Η περιοδεία στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί κανονικά, τόνισε η Ms. Lauryn Hill στην ίδια επιστολή της προς τους fans, την οποία μπορείτε και να διαβάσετε παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured