Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single με τίτλο Flirting Again” κυκλοφόρησαν μόλις οι Bloc Party, με το track να έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν από την εμφάνισή τους στο φετινό Glastonbury. Το συγκρότημα ετοιμάζεται επίσης και για μια μεγάλη συναυλία στο Crystal Palace Park του Λονδίνου, η οποία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο headlining show της μέχρι τώρα πορείας του.

Pixel

Με κλιμακούμενο groove, το “Flirting Again” αποτελεί μια dance-punk ωδή στην εύρεση της αγάπης αλλά και στη διαδικασία του flirting. “Sent a text to my ex on Valentine’s Day/ But nothing came back so I fuck the pain away”, τραγουδά ο επί χρόνια frontman των Bloc Party, Kele Okereke.

«Το “Flirting Again” έχει να κάνει με το να μπαίνεις πίσω στον κόσμο του dating και να προσπαθείς να θυμηθείς πώς λειτουργεί όλο αυτό», δήλωσε ο Kele Okereke σε σχετικό δελτίο τύπου. «Είναι το να προσπαθείς να φαίνεσαι επιθυμητός, ενώ ταυτόχρονα κρύβεις την πληγή που σε καθορίζει. Όλοι κουβαλάμε γύρω μας τις διάφορες ουλές που έχουμε συσσωρεύσει με τα χρόνια, τις στενοχώριες που έχουν έρθει για να διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο δίνουμε και λαμβάνουμε την αγάπη. Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με το να σηκώνεις τον εαυτό σου και να συνεχίζεις».

Το πιο πρόσφατο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Bloc Party ήταν το Alpha Games του 2022, που ήταν και το πρώτο τους εδώ και έξι χρόνια. Οι ίδιοι κυκλοφόρησαν πέρυσι και το The High Life EP όσο βρίσκονταν σε περιοδεία με τους Paramore.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured