Ναταλία Πετρίτη

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε ο τελευταίος και μεταθανάτιος δίσκος της SOPHIE, ο οποίος αποτελεί μια δουλειά σε συμπαραγωγή της ίδιας και του Benny Long. Ο δίσκος που θα ονομάζεται SOPHIE θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου από την Transgressive και τη Future Classic, ενώ το lead single με τίτλο Reason Why” και συμμετοχή των BC Kingdom και Kim Petras είναι ήδη διαθέσιμο.

Pixel

«Αυτό το άλμπουμ έλεγε πάντα την ιστορία του μουσικού ταξιδιού της Sophie, μια κακοφωνία δεξιοτεχνίας και δημιουργικού οράματος, επισκιάζοντας τον χρόνο και το genre», δήλωσε η οικογένεια της SOPHIE σε press statement. «Ο μοναδικός ηχητικός της κόσμος κινείται σε συναισθηματικό επίπεδο, ενθαρρύνοντας τον ακροατή να αγκαλιάσει διαισθητικά το συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο του φωτός και του σκοταδιού, του απαλού και του σκληρού, μέχρι το τέλος της αγάπης προς τον εαυτό και της χαρούμενης αυτοαποδοχής. Δίνοντας έμφαση στις αντιφάσεις ήχου και υλικού, το έργο της Sophie αντικαθιστά την καθαρή ακουστική για να δημιουργήσει τη διάσταση που εκείνη ονειρευόταν».

Η SOPHIE έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της σε ηλικία 34 ετών τον Ιανουάριο του 2021 και όσο βρισκόταν στην Ελλάδα όπου και ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Ο μοναδικός μέχρι σήμερα δίσκος της, Oil of Every Pearl’s Un-Insides, κυκλοφόρησε το 2018, ενώ η μοναδική συνεργασία της που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό της ήταν αυτή με την Jlin με τίτλο “JSLOIPNHIE”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured