Ναταλία Πετρίτη

Μετά την παρουσίασή του στο Montreux Jazz Festival της περασμένης χρονιάς, οι Smile επιστρέφουν στο προσκήνιο με το νέο κομμάτι τους “Bending Hectic”, που μόλις δόθηκε και επίσημα στη δημοσιότητα. Το δημοφιλές trio ηχογράφησε τη studio version του track στα περίφημα Abbey Road Studios του Λονδίνου το 2023, σε παραγωγή του Sam Petts-Davies. Στα έγχορδα συμμετείχε επίσης η London Contemporary Orchestra.

Το “Bending Hectic” είναι το πρώτο single των Smile από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους, A Light for Attracting Attention, την περασμένη χρονιά. Η μπάντα δεν το συμπεριέλαβε ωστόσο στο Montreaux Jazz Festival live album που κυκλοφόρησε από τη συναυλία του.

Η δουλειά του Sam Petts-Davies με τους Radiohead ξεκίνησε στα mid-2010s, όταν εκείνος εργάστηκε ως recording engineer στον δίσκο του Jonny Greenwood, Junun. Ο ίδιος συνεργάστηκε με τους Radiohead σε ένα κομμάτι για την ταινία James Bond με τίτλο “Spectre”, το οποίο και είχε μείνει στο ράφι, ενώ συνέβαλε και στο A Moon Shaped Pool του 2016 και στο retrospective OK Computer, OKNOTOK 1997 2017. Ο Petts-Davies έχει επίσης εργαστεί στο Suspiria του Thom Yorke, το Blonde του Frank Ocean και πολλούς ακόμη δίσκους.

the-smile-bending-hectic

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή