Δελτίο Τύπου

Το LaidBack EP των Hume Assine, ήταν αρχικά προσβάσιμο μόνο σε όσους είχαν αγοράσει το βινύλιο του τελευταίου τους album ATHENS BLUES, όπου με ένα προσωπικό email ενημερώθηκαν ότι αν σκανάρουν ένα barcode επάνω στην ετικέτα του δίσκου, θα ανακάλυπταν το κρυμμένο EP. Τώρα πλέον, είναι διαθέσιμο ψηφιακά για όλους και με κυρίαρχα στοιχεία τα έγχορδα, το πιάνο, τα synthesizers τα low tempo beats και φυσικά τα γυναικεία φωνητικά, το LaidBack EP αποκαλύπτει την πιο χαλαρή και μελωδική πλευρά της μπάντας.

Το ATHENS BLUES κυκλοφόρησε σε βινύλιο αρχές της χρονιάς. Είναι το τρίτο album του συγκροτήματος, με τον Hume Assine να ενσωματώνει organs και mellotrons στα synthesizers του, τον Αλέξιο Αντωνόπουλο να πειραματίζεται με αναλογικά beats και την Άννα Πασπάτη στα φωνητικά, να μας ταξιδεύει μέσα από 10 αστικές ιστορίες.

Η κυκλοφορία έρχεται και σε μία υποψήφια για βραβείο ΕΒΓΕ συσκευασία, με διάφανο βινύλιο και sticker pack, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάτοχο του album, να διαμορφώσει όπως ο ίδιος τελικά επιθυμεί, την εικόνα του εξωφύλλου.

Το LaidBack EP κυκλοφορεί από τη Muzitee σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και για free download στο muzitee.com



Free Download

Official site

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured