Δελτίο Τύπου

Ο ΜΕΤΑΜΑΝ αποφασίζει να καταδυθεί στους Ατλαντικούς (του Στέλιου Λαλούση). Κι ενώ η acid φόρμα, που ευθύς αναπτύσσεται, προεικάζει έναν βέβαιο πνιγμό, αυτόν που μόνο ανοίκειος δεν είναι στον απαισιόδοξο Αθηναίο δημιουργό, σταδιακά ανατρέπεται η ίδια η βύθιση για να αναδυθεί αργά η ελπίδα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει πάνω στο dancefloor. Ξημερώνει κι είναι η rave φρενίτιδα, που υπό τους λυτρωτικούς στίχους του Λαλούση, δε σταματά ούτε από τα πιο βαθιά μας ναυάγια.

Το νέο single, από το album METAMAN vs Dr Rave, τιτλοφορείται «Ναυάγια» και δεν αποτελεί συνεργάσια δύο ναυαγών, αλλά δύο ανθρώπων που αποδέχονται επιτέλους τόσο τα δικά τους ναυάγια, όσο και των άλλων. Αφού όπως λέει και ο ποιητής: «Και από εδώ και πέρα θα είμαστε οι Ατλαντικοί. Όχι επειδή είμαστε ωκεανοί. Αλλά επειδή τους χωράμε.»

Ο ΜΕΤΑΜΑΝ είναι ο φετινός επιμελητής του προγράμματος του Αγοραφοβικού Φεστιβάλ, που θα γίνει στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου στο ΠΛΥΦΑ και ο ίδιος θα παίξει live την δεύτερη μέρα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακούστε το METAMAN feat. Stelios Lalousis «Ναυάγια» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαβάστε επίσης:
Συνέντευξη Podcast: METAMAN

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured