Δελτίο Τύπου

Το Fantasy Festival 2K24 θα διεξαχθεί για 3η χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, σε ένα χώρο που εκτείνεται σε 6.500 τετραγωνικά μέτρα. Στο Φεστιβάλ Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 εκθέτες συμπεριλαμβανομένων εμπόρων, εκδοτών, συγγραφέων, εικαστικών καλλιτεχνών, χειροτεχνών, cosplayers, συλλόγων και κοινοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν χώρα διάφορα θεάματα και δρώμενα στα οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες.

02B FF2K24 SQUARE BANNER

Κατηγορίες Εκθεμάτων:

■ Βιβλία & Κόμικς ■ Επιτραπέζια Παιχνίδια ■ RPG’s (Role Playing Games) ■ Card games ■ Video games ■ Συλλεκτικά & Αναμνηστικά αντικείμενα ■ Αξεσουάρ & ρουχισμός ■ Χειροτεχνίες & κοσμήματα ■ Εικαστικά έργα & Εικονογραφήσεις

Κατηγορίες Θεαμάτων:

■ Διαδραστικά παιχνίδια & επιτραπέζια ■ VR & Videogames ■ RPG’s (Role Playing Games) ■ LARP (Live Action Role Playing) ■ COSPLAY ■ Reenactment ■ Martial Arts ■ Ομιλίες ■ Παρουσιάσεις ■ Πάνελ συζητήσεων ■ Σεμινάρια ■ Επιδείξεις ■ Τουρνουά ■ Διαγωνισμοί ■ Κληρώσεις ■ Quiz ■ Μουσικά Live ■ Θεατρικά & Χορευτικά Δρώμενα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ FF2K23

🟥 FF2K24 HIGHLIGHTS 🟥

➡️ Φέτος το Φεστιβάλ φιλοξενεί το 15ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Eurobowl, ένα μεγάλο τουρνουά που βασίζεται στο διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι BloodBowl της Games Workshop, στο οποίο 28 εθνικές ομάδες και περισσότεροι από 650 παίκτες από όλο τον κόσμο θα αναμετρηθούν με στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

➡️ Θα παρευρίσκονται σημαντικοί καλεσμένοι από το εξωτερικό τους οποίους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να αποκτήσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αυτοί είναι:

  • Ο ηθοποιός Clinton Liberty γνωστός για τον εμβληματικό του ρόλο ως Addam of Hull στη δημοφιλή σειρά του HBO, House of the Dragon η οποία προβάλλεται στην Ελλάδα από το συνδρομητικό κανάλι της Vodafone TV η οποία έχει κερδίσει τη φανατική αγάπη των τηλεθεατών παγκοσμίως και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη δραματική της πλοκή και τους ισχυρούς χαρακτήρες της.

Στη σειρά, ο Clinton Liberty ενσαρκώνει τον Addam of Hull, έναν "Dragonseed", ο οποίος συνδέεται με τον δράκο Seasmoke και τάσσεται στο πλευρό της βασίλισσας Rhaenyra στον επικείμενο πόλεμο. Η εμφάνιση του Addam σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στην πλοκή, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην ιστορία των Targaryen, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι απλοί άνθρωποι μπορούν να διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στη μεγάλη μάχη για την εξουσία.

CLINTON LIBERTY 1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ CLINTON LIBERTY ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ο Clinton Liberty έχει κερδίσει την εκτίμηση κα τη συμπάθεια των θαυμαστών της τηλεοπτικής σειράς αλλά και των αναγνωστών των βιβλίων του George R.R. Martin. Η παρουσία του στο FF2K24 αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού καθιστώντας την εμφάνισή του ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα του φεστιβάλ. Οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί με τον ηθοποιό.

  • Ο Εμβληματικός καλλιτέχνης, Simon Bisley ο οποίος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους comics artists της σύγχρονης εποχής, ευρέως γνωστός για τη δυναμική του τέχνη σε θρυλικούς τίτλους όπως το Slaine, Lobo και Judge Dredd. Ο Bisley, με το μοναδικό του στυλ που συνδυάζει ακραία δράση, χιούμορ και έντονα οπτικά στοιχεία, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες στον χώρο των comics.

SIMON BISLEY 1

Εκτός από τον κόσμο των comics, η δημιουργική του επιρροή εξαπλώνεται και στη μουσική βιομηχανία, όπου έχει δημιουργήσει εμβληματικά εξώφυλλα για καλλιτέχνες και συγκροτήματα, με πιο αξιοσημείωτη συνεργασία του με τους Danzig.

  • Ο ιστορικός και μεσαιωνικός αναβιωτής (medieval reenactor), Frank Kock ο οποίος εξειδικεύεται στην ανακατασκευή αντικειμένων και την παρουσίαση αρχαίων τεχνών, ο οποίος θα ζεύξει με τις μοναδικές του γνώσεις το παρελθόν και το παρόν! Αλήθεια πόσοι από εσάς έχουν δει ένα λειτουργικό μεσαιωνικό τυπογραφείο;

➡️ Θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων του Φανταστικού - Βραβεία Έβερλι (Everly Awards) που διοργανώνονται για 5η συνεχή χρονιά, στα οποία χιλιάδες φίλοι της κοινότητας του Φανταστικού ψήφισαν για να αναδείξουν τα αγαπημένα τους βιβλία, συγγραφείς, ταινίες και σειρές του περασμένου έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρόγραμμα | Δραστηριότητες | Τουρνουά | RPGs

https://fantasyfestival.gr

Fantasy festival official page • Facebook

Everly (@everly_fantasyfestival) • Instagram photos and videos

Το Fantasy Festival 2K24 θα διεξαχθεί για 3η χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 

Εισιτήριο για μια ημέρα: 5 Ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.fantasyfestival.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured