Αφού έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, η Cameron Diaz απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας το 2014. Tώρα, 10 χρόνια αργότερα, η Diaz εξηγεί αυτή της την απόφαση.

Με τον τελευταίο της ρόλο στην οθόνη να είναι στο Annie (2014), η Diaz είπε: «Το να σταματήσω την υποκριτική ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Ένιωθα ότι ήταν το σωστό για μένα για να ανακτήσω τη ζωή μου και δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Η γνώμη κανενός, η επιτυχία κανενός, η προσφορά κανενός, τίποτα και κανένας δεν μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη μου για την απόφασή μου να φροντίσω τον εαυτό μου και να χτίσω τη ζωή που πραγματικά ήθελα να έχω».

Την τελευταία δεκαετία, η Diaz παντρεύτηκε τον Benji Madden των Good Charlotte και απέκτησε δύο παιδιά, την κόρη Raddix και τον γιο Cardinal. Τώρα, η Diaz πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το Back in Action του Netflix στο πλευρό του Jamie Foxx, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2025. Επίσης συμμετέχει στο επερχόμενο Shrek 5 και βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Keanu Reeves στο σκοτεινή κωμωδία Outcome.

Πρόσθεσε για το έργο του Netflix ότι δεν μπορούσε να πει όχι στον φίλο της τον Jamie. Είναι η τρίτη ταινία που γυρίζουν μαζί. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο Annie (2014) και στο Any Given Sunday (1999).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured