Μαρία Χαμηλάκη

Ο Richard Ashcroft είναι το πρώτο επίσημο support act που ανακοινώθηκε για την πολυαναμενόμενη περιοδεία επανασύνδεσης των Oasis. Ο πρώην τραγουδιστής των Verve θα συμμετάσχει με το group του στα 19 show των Oasis στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Σύμφωνα με την Guardian, ο Ashcroft δήλωσε:

«Ως θαυμαστής τους από την πρώτη μέρα, ήμουν ενθουσιασμένος για πολλούς λόγους όταν ανακοινώθηκε η είδηση ​​της επιστροφής των Oasis. Μπορώ να πω χωρίς υπερβολή ότι το ταλέντο της σύνθεσης τραγουδιού του αγνού πνεύματος του Noel και του Liam ως τραγουδιστή με βοήθησε να εμπνευστώ και να δημιουργήσω μερικές από τις καλύτερες δουλειές μου. Ήταν η τελειότητα του Live Forever που με ανάγκασε να προσπαθήσω να γράψω τη δική μου ιστορία. Τόλμησαν να γίνουν σπουδαίοι, έκαναν πραγματικότητα τα όνειρα που είχαμε και θα θυμάμαι πάντα εκείνες τις μέρες με χαρά. Τώρα είναι ώρα να δημιουργήσω περισσότερες αναμνήσεις και είμαι έτοιμος να το κάνω. Τα λέμε το επόμενο καλοκαίρι. Η μουσική είναι δύναμη.»

Η σχέση των Oasis και των Verve χρονολογείται από το 1993, όταν οι Oasis άνοιξαν συναυλία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Verve αργότερα ανταπέδωσαν τη χάρη και οι Oasis αφιέρωσαν το "Cast No Shadow" από το (What's the Story) Morning Glory στην «ιδιοφυΐα του Richard Ashcroft». 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured