Μαρία Χαμηλάκη

Μεγάλο σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους fans την περασμένη εβδομάδα ο θάνατος του Liam Payne, ενός από τα πιο αγαπημένα μέλη των One Direction. 

O καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή με ιδιαίτερα τραγικό τρόπο σε ηλικία 31 ετών, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Σύμφωνα με τον Guardian, το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής αποκάλυψε ότι ο θάνατος του Payne οφειλόταν σε πολλαπλά τραύματα και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία.

Τις τελευταίες μέρες ήρθε στο φως η είδηση ότι ο πρώην σταρ των One Direction μέσω GoFundMe είχε δωρίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε διάφορα άτομα,  έναν μήνα πριν από το θάνατό του και μάλιστα στο πλαίσιο της δράσης του δώρισε 10.000 λίρες σε μια νύχτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διάφορες πηγές έδωσε 2.300 λίρες σε έναν 28χρονο άνδρα ονόματι Τζακ από την Αμερική, ο οποίος είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Β-λεμφοκυττάρων σταδίου 4. Το ίδιο βράδυ, δώρισε 770 λίρες σε έναν επιζώντα από πυροβολισμούς στο σχολείο και 2.223 λίρες σε έναν τετράχρονο επιζώντα από εγκεφαλικό, ονόματι Kailyn. Χάρισε επίσης 3.833 λίρες στην τετράχρονη Macy Shepard, η οποία διαγνώστηκε με όγκο Wilms σταδίου 2 στο νεφρό της.

Ο Liam Payne είχε κάνει δηλώσεις για τις φιλανθρωπικές του πράξεις σε μια σειρά βίντεο στο Snapchat. «Πάντα ένιωθα πολύ τυχερός που βρίσκομαι στη θέση που βρίσκομαι και η φιλοδοξία της ζωής μου ήταν να γίνω υπερήρωας… αλλά δεν μπορώ να πετάξω, δεν είμαι σπουδαίος μηχανικός, δεν μου έδωσε super δυνάμεις η ακτινοβολία, και δεν είμαι απίστευτα δυνατός», είπε.

Ο καλλιτέχνης σημείωσε: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχουν ιστότοποι όπου μπορείτε να δωρίζετε σε άρρωστα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Δεν έχει σημασία πόσο μικρή είναι η δωρεά ή πόσο μεγάλη είναι η δωρεά. Το μόνο που έχει σημασία είναι να κοιτάξεις στα μάτια αυτού του παιδιού και να καταλάβεις… ως πατέρας, με επηρεάζουν κάπως διαφορετικά τα δυσάρεστα αυτά ζητήματα γιατί κοιτάζω το κάθε παιδί σαν να ήταν το παιδί μου».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured