Μαρία Χαμηλάκη

Οι fans των One Direction είναι σε σοκ καθώς ο Liam Payne, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του εξαιρετικά δημοφιλούς συγκροτήματος των One Direction που διαλύθηκε το 2015, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες. 

Μια ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Liam Payne είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα social media από το ταξίδι του στο Μπουένος Άιρες με τη φίλη του και influencer Katy Cassidy. Στη δημοσίευση του στο snapchat είχε γράψει «Είναι μια όμορφη μέρα εδώ στην Αργεντινή». Έδειχνε επίσης το τραπέζι του πρωινού του λέγοντας «Αυτό είναι ένα τραπέζι για πρωινό. Απλά απολαμβάνουμε τον καφέ και το πρωινό μας αν και είναι 1 μετά το μεσημέρι». Η σύντροφός του είχε αναχωρήσει από την Αργεντινή λίγες μέρες νωρίτερα. 

Όλα όσα είναι γνωστά για τις συνθήκες του θανάτου:
Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο κατέφθασε στο σημείο του συμβάντος επτά λεπτά αργότερα, με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατό του.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Ασφάλειας του Μπουένος Άιρες, Πάμπλο Πολιτσίκιο, δήλωσε στο Associated Press ότι ο Payne «έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του». Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο μετά από αναφορά για κάποιον «επιθετικό άνδρα που πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ». Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί άκουσαν έναν θόρυβο και εντόπισαν τη σορό του Payne στην αυλή του ξενοδοχείου.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν είναι ακόμη υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πηγές της Αργεντινής, ο Payne βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο πως πριν από την τραγωδία ο Payne συμπεριφερόταν περίεργα, ενώ είχε πολλή ένταση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο 31χρόνος εμφάνισε πολύ επιθετική συμπεριφορά στο λόμπι του ξενοδοχείου, καταστρέφοντας το laptop του, με τις Αρχές να λαμβάνουν κλήση για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν περίεργα «ίσως λόγω χρήσης ουσιών ή κατανάλωσης αλκοόλ».

Ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Alberto Crescenti είπε ότι ο Liam υπέστη «πολύ σοβαρά τραύματα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο σε έναν εσωτερικό χώρο». «Επαληθεύσαμε την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας το διαβατήριο που είχε», δήλωσε. Σύμφωνα με τον ίδιο ο τραγουδιστής έφερε κάταγμα στη βάση του κρανίου. Η σορός του τραγουδιστή μεταφέρθηκε σε τοπικό νεκροτομείο όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured