Μαρία Χαμηλάκη

Ο Jon Bon Jovi ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει την Kamala Harris για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα από το νέο του μουσικό βίντεο για το τραγούδι "The People's House".

Το "The People's House" με τους The War And Treaty κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο ως μέρος του άλμπουμ των Bon Jovi Forever. Στις 11 Οκτωβρίου, το συγκρότημα αποκάλυψε το video clip, στο οποίο τραγουδούν οι καλλιτέχνες σε πολλές τοποθεσίες.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που συνοδεύει το μουσικό βίντεο για το "The People's House", ο Jon Bon Jovi υποσχέθηκε εμφατικά την υποστήριξή του στην Kamala Harris: «Το "People's House" είναι ένα τραγούδι που γιορτάζει αυτό το όμορφο μέρος που ονομάζουμε σπίτι, απ'άκρη σ'άκρη της Γης. Η αλήθεια έχει σημασία. Και η αλήθεια είναι ότι την ημέρα των εκλογών θα ψηφίσω τους Kamala Harris και Tim Walz γιατί πιστεύω στη δύναμη του "εμείς", όχι στη δύναμη του "εγώ". Έχω γράψει ένα τραγούδι που μας υπενθυμίζει ότι ακόμα και όταν είμαστε πολλοί μπορούμε να γίνουμε ένα».

Εκτός από τον Jon Bon Jovi έχουν υποστηρίξει την Kamala Harris ανοιχτά η Taylor Swift και η Billie Eilish με τον Finneas. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured