Μαρία Χαμηλάκη

Η Taylor Swift έγινε επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Νωρίτερα φέτος, η Swift εμφανίστηκε στην ετήσια λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes για πρώτη φορά και στις 5 Οκτωβρίου, η θέση της ενημερώθηκε εν μέσω της συνεχιζόμενης, κολοσσιαίας περιοδείας της Eras και της αυξανόμενης δημοτικότητας του καταλόγου της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Swift βρίσκεται τώρα στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς – ξεπερνώντας τη Rihanna, η οποία φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με το Forbes, η Rihanna διατηρούσε τον τίτλο της «πλουσιότερης γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», καθώς η περιουσία της κάποτε εκτιμόταν στα 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τώρα η Taylor Swift την έχει εκτοπίσει και κατατάσσεται επίσης στο νούμερο 2 της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς και από τα δύο φύλα, με τον Jay-Z να καταλαμβάνει την πρώτη θέση λόγω της εκτιμώμενης αξίας του στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Μεγάλο μέρος αυτής της περιουσίας προέρχεται από τη σειρά των επαναηχογραφημένων άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει η Swift, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο των κορυφαίων ηχογραφήσεων της. Η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν η επανακυκλοφορία του άλμπουμ της 1989 του 2014, που ξεπέρασε σε πωλήσεις το αρχικό. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured