Μαρία Χαμηλάκη

Ο Eminem έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μετά το δυναμικό μουσικό του comeback ανακοίνωσε ότι η κόρη του Hailie Jade είναι έγκυος μέσα από ένα συγκινητικό video clip που αποτελεί φόρο τιμής στη σχέση τους. Το συναισθηματικό τραγούδι "Temporary" κυκλοφόρησε την Πέμπτη και στο video clip παρατίθενται μια σειρά από όμορφα στιγμιότυπα μεταξύ πατέρα και κόρης, από την παιδική ηλικία της Hailie μέχρι την ενηλικίωση και το γάμο της.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Hailie του δίνει στον Eminem μια φανέλα που γράφει "Παππούς" στο πίσω μέρος με τον αριθμό 1. Του δείχνει επίσης τις φωτογραφίες των υπερήχων και εκείνος φαίνεται σοκαρισμένος.

Η influencer Hailie επιβεβαίωσε επίσης στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram την είδηση ​​της εγκυμοσύνης της, με μια σειρά από στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο την Πέμπτη. Η λεζάντα έγραφε "Μαμά και μπαμπάς το 2025" και είναι φανερό ότι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το "Temporary" που είναι αφιερωμένο στο χαρμόσυνο γεγονός, προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ του Eminem, The Death of Slim Shady (Coup de Grâce) και είναι γραμμένο ως παρηγορητικό μήνυμα προς την κόρη του όταν εκείνος φύγει από τη ζωή. Το τραγούδι κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured