Μεγάλος ήταν ο σάλος που ξέσπασε λόγω της δυναμικής τιμολόγησης που είχαν εφαρμόσει εταιρείες είσπραξης εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη περιοδεία των Oasis. Και μάλλον δικαίως, καθώς η δυναμική τιμολόγηση αύξησε τη μερίδα του «λέοντος» για πολλές εταιρείες που συνδέονταν με την προώθηση της περιοδείας. 

Σύμφωνα με πρόσφατα δεδομένα, οι εκπρόσωποι μιας από τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκδοση εισιτηρίων και την προώθηση της περιοδείας των Oasis έλαβαν συνολικό μέρισμα 14,8 εκατομμυρίων λιρών για το 2023. Τα έσοδα του 2023 δεν περιλαμβάνουν τα τέλη προώθησης της περιοδείας, τα οποία οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι σημαντικά, καθώς οι αρχικές ημερομηνίες περιοδείας ενδέχεται να αποφέρουν 400 εκατομμύρια λίρες σε πωλήσεις εισιτηρίων.

Με επικεφαλής τον Simon James Moran, η SJM είναι μία από τις πολλές εταιρείες που συμμετέχουν στην προώθηση του reunion tour των Oasis και της πώλησης των εισιτηρίων. Η εταιρεία έχει επίσης προωθήσει και πουλήσει εισιτήρια για μια σειρά από άλλες συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών όπως των Harry Styles, Coldplay και Little Simz. Η SJM κατέχει επίσης το gigsandtours.com που ήταν ένας από τους τρεις πωλητές εισιτηρίων μαζί με τους Ticketmaster και SeeTickets για τις ημερομηνίες της περιοδείας των Oasis. 

Μετά το κύμα αρνητισμού που έλαβε το γεγονός, οι Oasis επιβεβαίωσαν στις 30 Σεπτεμβρίου ότι δεν θα εφαρμοστεί μια δυναμική τιμολόγηση για τις ημερομηνίες της περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured