Μαρία Χαμηλάκη

Οι Interpol κυκλοφόρησαν μια νέα επανέκδοση του Antics για να γιορτάσουν την 20ή επέτειό του. Η νέα έκδοση, που κυκλοφορεί στις πλατφόρμες streaming από σήμερα συνοδεύεται από ένα πλήρες live άλμπουμ και ένα film που βιντεοσκοπήθηκε στην Πόλη του Μεξικού το 2005. Περιορισμένες εκδόσεις βινυλίων θα είναι διαθέσιμες το 2025, με τις προπαραγγελίες να κλείνουν στις 14 Νοεμβρίου. Το film της Πόλης του Μεξικού θα ανέβει επίσης στο YouTube ολόκληρο αυτήν την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου. 

Το συγκρότημα πρόκειται να ξεκινήσει μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, παίζοντας το άλμπουμ. Μεταξύ των guest στη Βόρεια Αμερική είναι οι Deafheaven και οι And You Will Know Us by the Trail of Dead.

Το άλμπουμ περιλάμβανε μεταξύ άλλων τα singles και τα indie disco staples "Slow Hands" και "Evil", μαζί με τα αγαπημένα των fans "C'mere" και "Narc". Ο δίσκος εδραίωσε την επιτυχία του συγκροτήματος και έγινε favorite classic. Αυτό οδήγησε το συγκρότημα να υπογράψει σε μια μεγάλη εταιρεία που εξασφάλισε την επιτυχία του τρίτου άλμπουμ του Our Love To Admire.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured