Μαρία Χαμηλάκη

Ο Justice και οι Tame Impala μοιράστηκαν το επίσημο video clip για το "Neverender" και ανακοίνωσαν ένα νέο EP που περιλαμβάνει remix από τη μουσική συνεργασία των Kaytranada και Rampa.

Το "Neverender" ανοίγει το τέταρτο άλμπουμ του γαλλικού ντουέτου Hyperdrama, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο - σηματοδοτώντας το πρώτο τους ολοκληρωμένο έργο μετά από οκτώ χρόνια. Οι Tame Impala έχουν συνδράμει επίσης και στο single "One Night/All Night".

To βίντεο ξεχωρίζει για τα επικά γραφικά κινουμένων σχεδίων του. Η παραγωγή του έγινε από τον Cekai και η σκηνοθεσία του από τους Masanobu Hiraoka, Kota Iguchi (Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020) και Armand Beraud (IRIS, A Space Opera By Justice).

Η αισθητική του μας μεταφέρει σε μια επιστημονικής φαντασίας, διαστημική εποχή και περιγράφεται ως «ένα φαντασμαγορικό ταξίδι» στο μυαλό των Justice και Tame Impala καθώς εξερευνούν τον κόσμο του Hyperdrama, μέσω ενός στυλ animation που συνδυάζει απρόσκοπτα την κλασική Art Nouveau αισθητική με τα vintage ιαπωνικά anime.

Τα συγκροτήματα ανακοίνωσαν ότι ένα remix EP του "Neverender" θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή (27 Σεπτεμβρίου). Η συλλογή των τεσσάρων κομματιών θα αποτελείται από το ραδιοφωνικό edit του τραγουδιού, μια extended version και νέα remixes, ευγενική προσφορά των Kaytranada και Rampa.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured