Την Billie Eilish εκτός από το μουσικό της ταλέντο διακρίνει και η περιβαλλοντική της συνείδηση όπως αποδεικνύει η νέα της συνεργασία με την Google Maps, για χάρη της eco-friendly περιοδείας της.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της Eilish Hit Me Hard and Soft, που ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου από την πόλη του Κεμπέκ, οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Google Maps για να βρουν οικολογικές επιλογές μεταφοράς και επιλογές γευμάτων από συστατικά φυτικής προέλευσης.

Μέσω του Maps, η καλλιτέχνιδα θα προσφέρει συμβουλές στους fans που αναζητούν βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές, όπως διαδρομές που είναι κατάλληλες για εξοικονόμηση καυσίμων, περπάτημα, χρήση ποδηλάτων και δημόσια μέσα μεταφοράς. Σε κάθε πόλη, το Google Maps θα προσφέρει μια προτεινόμενη διαδρομή για περπάτημα ή χρήση δημόσιας συγκοινωνίας, εάν είναι τόσο βολική και γρήγορη όσο η οδήγηση για τη μετάβαση στο χώρο συναυλιών. 

Η Billie Eilish θα προσφέρει επίσης προτάσεις για plant-based γεύματα στην Ατλάντα, τη Βαλτιμόρη, το Σικάγο, το Ντιτρόιτ, το Λος Άντζελες, τη Μινεάπολη, το Νάσβιλ, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια και την Ουάσιγκτον, DC. Οι fans μπορούν απλώς να αναζητήσουν μια από αυτές τις πόλεις περιοδείας στο Maps, να κάνουν scroll down και να δουν τις επιλογές της καλλιτέχνιδας.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σας δω όλους στις συναυλίες μου τους επόμενους μήνες! Ευκαιρία να συνεργαστούμε και να μειώσουμε το συλλογικό μας αποτύπωμα, όσον αφορά τις μεταφορές και το φαγητό μας», είπε η Eilish σχετικά με την πρωτοβουλία. «Κάθε δράση έχει σημασία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι και μαζί μπορούμε πραγματικά να αρχίσουμε να θεραπεύουμε τον όμορφο πλανήτη μας. Χάρη στο Google Maps, όλοι θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε μέσα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εξαιρετικές βιώσιμες επιλογές καθώς έρχεστε στα live μου. Σας ευχαριστώ για τo ενδιαφέρον. Τα λέμε σύντομα!»

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured