Μαρία Χαμηλάκη

Η ένταση καλά κρατεί ανάμεσα στον Morrissey και τον πρώην "partner in crime" στους The Smiths, Johnny Marr. Μετά τις δημόσιες κατηγορίες του Morrissey ότι ο Marr κατέχει πλέον το 100% των δικαιωμάτων της δουλειάς τους αλλά και ότι αγνόησε μια πιθανή κοινή τους περιοδεία ή την έκδοση ενός κοινού άλμπουμ με τα μεγαλύτερα hits τους ως The Smiths, ο μάνατζερ του Marr τοποθετήθηκε στο Instagram για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς. 

«Οι πρόσφατες δηλώσεις που έγιναν από τον Morrissey στην ηλεκτρονική του σελίδα σχετικά με το εμπορικό σήμα του ονόματος των Smiths είναι εσφαλμένες», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος. Έπειτα σημείωσε ότι «ο Marr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Morrissey το 2018 αφού ένας "τρίτος" προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όνομα του συγκροτήματος "για να εργαστεί υπό την αιγίδα του". Αφότου όμως ο Morrissey δεν απάντησε ο Marr αποφάσισε να κατοχυρώσει μόνος του το trademark. Τον Ιανουάριο του 2024, ο Marr φέρεται να "υπέγραψε εκχώρηση κοινής ιδιοκτησίας με τον Morrissey. Η εκτέλεση αυτού του εγγράφου απαιτεί ακόμη να υπογράψει ο Morrissey». 

Η δήλωση περιλαμβάνει επίσης μια προσωπική δήλωση του Marr: «Προκειμένου να μην μπορούν να επωφεληθούν τρίτοι από το όνομα του συγκροτήματος, αφέθηκε σε μένα να προστατεύσω την κληρονομιά. Αυτό το έχω κάνει τόσο για λογαριασμό μου όσο και για τους πρώην συνεργάτες μου στο συγκρότημα. Όσο για την πρόταση για περιοδεία, δεν την αγνόησα – είπα όχι».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured