Μαρία Χαμηλάκη

Ο Liam Gallagher φέρεται να αναζητά εδραιωμένα ονόματα στο μουσικό στερέωμα για να υποστηρίξουν τους Oasis στην επερχόμενη περιοδεία τους.

Ήδη, η παγκόσμια περιοδεία Oasis Live 25 έχει γίνει sold out για όλες τις 14 ημερομηνίες των συναυλιών στους χώρους που πρόκειται να πραγματοποιηθούν μεταξύ Κάρντιφ, Μάντσεστερ, Λονδίνου, Εδιμβούργου και Δουβλίνου το επόμενο καλοκαίρι. Από τότε έχουν ανακοινωθεί δύο επιπλέον εμφανίσεις στο Λονδίνο για τον Σεπτέμβριο του 2025 και εισιτήρια για τις νέες ημερομηνίες θα γίνουν διαθέσιμα για τους fans που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν για τις προηγούμενες συναυλίες.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα support acts των συναυλιών και οι fans έχουν ήδη αρχίσει τις εικασίες. Σύμφωνα μ' ένα αποκλειστικό δημοσίευμα της The Independent τα αδέρφια Liam και Noel Gallagher δεν έχουν ακόμη συζητήσει ποιους καλλιτέχνες θα επιλέξουν. Ωστόσο, λέγεται ότι ο Liam Gallagher είναι πρόθυμος να ποντάρει σε δυνατά ονόματα. 

«Ο Liam είναι πρόθυμος να επενδύσει σε καθιερωμένα ονόματα στο χώρο, οπότε πιθανότατα να χρειαστεί λίγο χρόνο πριν επιβεβαιωθεί οτιδήποτε», ανέφερε η ίδια πηγή.

Στη συνέχεια απέρριψε τις φήμες πως οι Villanelle, το ανερχόμενο ροκ συγκρότημα με επικεφαλής τον γιο του Liam, Gene, έχουν κλείσει για να υποστηρίξουν τους Oasis το επόμενο έτος. 

Όταν οι Oasis ανακοίνωσαν την επανένωση, οι Blossoms πυροδότησαν σχόλια από τους fans όταν μοιράστηκαν το ίδιο teaser στις μεγάλες οθόνες συναυλιών τους με τον Liam και τον Noel. Η προώθηση του teaser οδήγησε πολλούς να υποψιαστούν ότι το συγκρότημα από το Stockport θα είναι ένα από τα support acts στην περιοδεία με το συγκρότημα το επόμενο καλοκαίρι. 

Oι Kasabian ήταν επίσης ένα από τα ονόματα που θεωρούνται πιθανά, καθώς ο Serge Pizzorno είναι προσωπικός φίλος του Liam. Οι Manic Street Preachers, οι οποίοι υποστήριξαν τους Oasis κατά τη διάρκεια των εμβληματικών συναυλιών τους στο Knebworth το 1995, έδωσαν ένα δείγμα νέου υλικού τον περασμένο μήνα (26 Αυγούστου) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκαναν τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να «στρατολογηθούν» ξανά για τις ανάγκες των συναυλιών των Oasis.

Απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστών αυτή την εβδομάδα, σχετικά με τα opening acts, ο Liam υπαινίχθηκε ότι δεν ενθουσιάστηκε μέχρι στιγμής από τα συγκροτήματα που ήρθαν στο τραπέζι: «Οι περισσότεροι από αυτούς είναι εντελώς zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz», έγραψε σ' ένα post στο twitter. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured