Ακόμα ένα track από τον επερχόμενο νέο δίσκο τους, Romance, μοιράζονται οι Fontaines D.C., για να κρατήσουν τους fans σε εγρήγορση μέχρι την κυκλοφορία του στις 23 Αυγούστου. Το "Here's The Thing" αισθητικά και μουσικά διαφέρει τόσο από το πρόσφατο "Favourite", όσο και απο το πρώτο single "Starbuster", πράγμα που εντείνει ακόμα περισσότερο την ανυπομονησία και την περιέργεια για το ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Καθώς η μπάντα εστιάζει ιδιαίτερα και στην οπτική επικοινωνία του άλμπουμ (από το εξώφυλλο, μέχρι τα videos προώθησης των εμφανίσεών τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία) μαζί με το νέο κομμάτι έδωσε στην δημοσιότητα και ένα video clip, το οποίο έχει διπλάσσια διάρκεια σε σχέση με το τραγούδι και μοιάζει περισσότερο με ταινία μικρού μήκους. Σε σκηνοθεσία Luna Carmoon, το video έχει ατμόσφαιρα horror film και παρακολουθεί την ιστορία μιας ασυνήθιστης κοπέλας που λαμβάνει μέρος σε έναν διαγωνισμό παραδοσιακών ιρλανδικών χωρών και δέχεται επίθεση bullying.

«Είναι ένα αγχωμένο κομμάτι. Στριφογυρίζει και αλλάζει σε ότι θέλει, ενώ ταλαντεύεται ανάμεσα στον πόνο και το μούδιασμα», σημειώνει ο frontman των Fontaines D.C. Grian Chatten για το "Here's The Thing". «Είναι ένα επείγον τραγούδι που ψάχνει αυτονομία μέσα σε συναισθηματικές ακρότητες.»

Δείτε το video clip παρακάτω και ενημερωθείτε εδώ για τις επερχόμενες εμφανίσεις του ιρλανδικού συγκροτήματος.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured