Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guitar World, ο David Gilmour των Pink Floyd, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Prog Magazine δήλωσε πως ο επερχόμενος δίσκος του είναι αντάξιος του θρυλικού όγδοου άλμπουμ του επιδραστικού βρετανικού συγκροτήματος: «Πάνε 50 χρόνια πλέον από το The Dark Side Of The Moon. Το προαίσθημά μου μού λέει πως αυτό το άλμπουμ είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχω γραψει από το 1973 όταν και κυκλοφόρησε το The Dark Side Of The Moon.»

Το Luck And Strange, όπως θα λέγεται το νέο solo album του David Gilmour έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία. Το LP ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια πέντε μηνών στο Brighton και το Λονδίνο. Στο Instagram μάλιστα της συζύγου του Gilmour, Polly Sampson, μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες από τα στούντιο ηχογράφησης.

Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα δύο singles, το "The Piper’s Call", και μία διασκευή στο "Between Two Points" (1999) των The Montgolfier Brothers στην οποία συμμετέχει και η κόρη του σπουδαίου μουσικού, Romany Gilmour.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured