Ναταλία Πετρίτη

Ένα εισιτήριο για την "Eras Tour" της Taylor Swift είναι ακόμη και σήμερα εξαιρετικά δύσκολο να εξασφαλιστεί από τους θαυμαστές της, περισσότερο από έναν χρόνο μετά την εκκίνηση της θρυλικής πλέον περιοδείας της. Για καλή λοιπόν τύχη χιλιάδων Swifties του Μονάχου, η τοποθεσία ενός λόφου σε προνομιακό σημείο απέναντι από το Olympiastadion της πόλης βοήθησε ώστε να παρακολουθήσουν δωρεάν τη συναυλία της τραγουδίστριας σε αυτήν, κάνοντας ένα μεγάλο τους όνειρο πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, 40.000 θεατές υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο τη συναυλία της Swift από τον λόφο που βλέπει στο Olympiastadion, ενώ την Κυριακή ο αριθμός ανήλθε σε 50.000.

Η Swift χαιρέτησε το κοινό που συνέρρευσε για να την ακούσει, ευχαριστώντας τόσο όσους βρέθηκαν εντός, όσο και εκτός του σταδίου στο οποίο εμφανιζόταν. Η εν λόγω συναυλία της ήταν η τελευταία που πραγματοποίησε στη Γερμανία, ενώ η ίδια συνεχίζει την περιοδεία της και σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Σημειώνεται ότι η "Eras Tour" θεωρείται και επίσημα η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά περιοδεία όλων των εποχών, ξεπερνώντας αυτές καλλιτεχνών όπως η Beyoncé και ο Michael Jackson.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured