Ναταλία Πετρίτη

Την ολοκλήρωση της Eras Tour” τον προσεχή Δεκέμβριο επιβεβαίωσε η Taylor Swift, η οποία προχώρησε στην ανακοίνωση όσο βρισκόταν επί σκηνής στο Liverpool και κατά τη διάρκεια της 100ης συναυλίας της επιτυχημένες περιοδείας της.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η τελευταία στάση της περιοδείας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Vancouver της British Columbia στον Καναδά, με την Swift να έχει ολοκληρώσει προηγουμένως το ευρωπαϊκό τμήμα της tour και μερικά multi-night runs σε Miami, Νέα Ορλεάνη και Indianapolis, προτού βρεθεί στο Toronto.

Πέρα από τα νέα για το τέλος της ιστορικής περιοδείας της, η Swift αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της από την έναρξή της τον Μάρτιο του 2023: «Ο Δεκέμβριος μοιάζει τόσο μακριά από τώρα, όμως και πάλι, αισθάνομαι όπως όταν δώσαμε την πρώτη μας συναυλία σε αυτή την tour, γιατί το κάνατε τόσο ευχάριστο για εμάς. Νιώθω ότι αυτή η περιοδεία έχει μετατραπεί σε ολόκληρη τη ζωή μου. Έχει επηρεάσει τα πάντα. Θέλω να ξέρετε ότι εκτιμώ κάθε μια προσπάθεια που κάνατε για να είστε εδώ, με την περιοδεία να έχει φτάσει πια σε τριπλάσιο ψηφίο εμφανίσεων».

Δείτε ένα clip με τη Swift να μιλά στο κοινό της στο Liverpool.

Η “The Eras Tour” είναι πλέον η πιο επιτυχημένη εμπορικά tour στην ιστορία, ενώ διαθέτει και τη μεγαλύτερη concert film όλων των εποχών.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured