Ναταλία Πετρίτη

Σήμερα, 22 Ιουνίου, κυκλοφορεί στις αίθουσες η ολοκαίνουρια ταινία του Wes Anderson, Asteroid City, και το πρώτο κομμάτι από το πολυαναμενόμενο soundtrack της δόθηκε στη δημοσιότητα. Αυτό δεν είναι άλλο από το κομμάτι του Jarvis Cocker με τίτλο “Dear Alien (Who Art in Heaven)”, το οποίο εκείνος έγραψε με τον Richard Hawley και τον Wes Anderson, για να το τραγουδήσει με τους Jean Yves Lozac’h, Perè Mallén, Preston George Mota, Rupert Friend και Seu Jorge

Το score της ταινίας ανέλαβε ο Alexandre Desplat, ενώ ο Jarvis Cocker υπογράφει και άλλο ένα κομμάτι με τίτλο “You Can’t Wake Up If You Don’t Fall Asleep”. Μusic supervisor της ταινίας είναι ο Randall Poster.

Ο Jarvis Cocker και ο Seu Jorge ενσαρκώνουν στην ταινία και τους ρόλους δύο cowboys στο Asteroid City, με τον Jorge να επιστρέφει σε ταινία του Anderson για δεύτερη φορά μετά το The Life Aquatic With Steve Zissou. Ο Cocker, από την άλλη, είχε δανείσει τη φωνή του στο Fantastic Mr. Fox και το soundtrack αυτού, ενώ συμμετείχε επίσης στη μουσική για το The French Dispatch.

Το Asteroid City έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών και σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Stephen Park, Maya Hawke, Steve Carell, Willem Dafoe, Margot Robbie, Jeff Goldblum και πολλοί ακόμη.

Το soundtrack του φιλμ θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

asteroid-city

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή