Οι The Bonnie Nettles, λίγο πριν την έναρξης της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, παρουσιάζουν το single “Bound In Heaven” μέσα από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο First In/First Out που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Το “Bound In Heaven” είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράφτηκαν γι’ αυτό το άλμπουμ και αποτελεί ένα δείγμα της προσθήκης πιάνου/πλήκτρων στις νέες συνθέσεις της μπάντας που δεν υπήρχε στην προηγούμενη δισκογραφική δουλειά τους. Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό τους καθώς ξεκίνησαν να το παίζουν live στην περσινή τους περιοδεία.

Οι The Bonnie Nettles, γνωστοί για τον μοναδικό συνδυασμό ψυχεδελικών και pop επιρροών, ετοιμάζονται για την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τίτλο First In/First Out. Η περιοδεία αυτή στηρίζει το πολυαναμενόμενο δεύτερο δίσκο τους, ο οποίος έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο ομώνυμο άλμπουμ τους, που έλαβε πολύ θερμή ανταπόκριση τόσο από το κοινό όσο και τους κριτικούς.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2016 και αρχικά απέκτησε φήμη μέσα από τα εκρηκτικά ζωντανά τους shows. Μετά από τέσσερα χρόνια ασταμάτητων συναυλιών και με ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό που απαιτούσε ηχογραφημένη μουσική, κυκλοφόρησαν επιτέλους το ντεμπούτο άλμπουμ τους, εδραιώνοντας τη θέση τους ως ένα από τα πιο αυθεντικά indie συγκροτήματα της αθηναϊκής underground σκηνής. Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Måneskin, Palaye Royale και Ty Segall, οι The Bonnie Nettles ανυπομονούν να φέρουν και πάλι τον χαρακτηριστικό τους συνδυασμό ψυχεδελικού ροκ και μοντέρνας pop αισθητικής στις σκηνές της Ευρώπης.

Η περιοδεία τους ξεκινά με μια εμφάνιση στο Gagarin 205 στην Αθήνα στις 28 Σεπτεμβρίου, όπου θα παίξουν μαζί με το εκρηκτικό συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη, The Mystery Lights.

Ακούστε το "Bound In Heaven" σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured