Η ολοένα ανερχόμενη Αλεξάνδρα Σιετή πρωτοτυπεί και πραγματοποιεί μια εμφάνιση που συμβαίνει για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα. 

Σαν μια σύγχρονη πλανόδια μουσικός, η Αλεξάνδρα, με μορφή ολογράμματος, περιμένει να παρασύρει το κοινό στο μετρό του Συντάγματος μέχρι το Σάββατο 20 Ιουλίου με ένα ξεχωριστό performance, στον ρυθμό του νέου της τραγουδιού “She’s a Lover”.

Το groovy τραγούδι της, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, μετρά ήδη πάνω από 200 χιλιάδες προβολές. Αυτή η επιτυχία οδήγησε σε συνεργασία με τον ευρέως γνωστό DJ και παραγωγό TAREQ, δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό remix που ξεπέρασε τις 100 χιλιάδες προβολές μέσα σε έναν μήνα και συμπεριλήφθηκε σε πολλά setlists των κορυφαίων DJ της χώρας.

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή για την Αλεξάνδρα. Ήδη έχει συναντήσει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής σκηνής, όπως τον Chris Martin και την Kylie Minogue, καθώς και τους υποψήφιους για Grammy, Black Pumas, ενώ συνεχίζει να ηχογραφεί νέα μουσική με διακεκριμένους συνεργάτες, όπως η Hill Kourkoutis, βραβευμένη με JUNO AWARD από την Καναδική Ακαδημία Δισκογραφικών Τεχνών και Επιστημών και παράλληλα, διατηρεί ένα επιτυχημένο residency στο Super Paradise της Μυκόνου.

Bio

Η Αλεξάνδρα Σιετή ζει και αναπνέει για τη μουσική, και η λαμπρή της πορεία το αποδεικνύει. Το 2011 ασχολήθηκε με το jazz τραγούδι στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, πριν συνεχίσει με masterclasses στο New Bulgarian University δίπλα σε θρύλους όπως ο Billy Cobham και ο Milcho Leviev.

Η πορεία της είναι γεμάτη συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς, και ως μέλος των Souled Out, έκαναν εκτεταμένες περιοδείες και κυκλοφόρησαν επιτυχημένα single. Το 2019 συνεργάστηκε με τον θρυλικό Διονύση Σαββόπουλο στην sold-out παράσταση, «Στο Woodstock Εγώ Ήμουν Εδώ», που απογείωσε την καριέρα της, ενώ το 2021 μάγεψε το κοινό στο "The Voice of Greece".

Το 2022 ήταν έτος-σταθμός για την Αλεξάνδρα: επιλέχθηκε να ανοίξει τη συναυλία της υποψήφιας με Grammy Beth Hart και συμμετείχε σε αφιέρωμα στον Ray Charles στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Την ίδια χρονιά, υπέγραψε με την Cobalt Music, ξεκινώντας ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο. Από τη Θεσσαλονίκη στην παγκόσμια σκηνή, η Αλεξάνδρα Σιετή συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το πάθος και το ταλέντο της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή