Ο Timothée Chalamet τραγουδάει Dylan και γκρινιάζει όπως κι αυτός στο νέο επίσημο trailer για το A Complete Unknown του James Mangold. To trailer αυτής της νέας βιογραφικής ταινίας, που αποτυπώνει το ταξίδι του Dylan ως ανερχόμενο αστέρα στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης, αγγίζει όλα τα κορυφαία σημεία της σχεδόν μυθολογικής ιστορίας: Η άφιξη από τη Μινεσότα, το πρώιμο ειδύλλιο (Suze Rotolo στην πραγματική ζωή, εδώ ονομάζεται Sylvie Russo με την Elle Fanning στο ρόλο), το φλερτ με την Joan Baez (Monica Barbaro), το εξαγριωμένο πλήθος στο Newport Folk Festival όταν αποφάσισε να παίξει με ηλεκτρική κιθάρα.

Σύνοψη: Νέα Υόρκη, αρχές δεκαετίας του 1960. Με φόντο μια ζωντανή μουσική σκηνή και μια ταραχώδη πολιτιστική αναταραχή, ένας αινιγματικός 19χρονος από τη Μινεσότα φτάνει στο West Village με την κιθάρα και το επαναστατικό του ταλέντο, προορισμένος να αλλάξει την πορεία της αμερικανικής μουσικής. Καθώς δημιουργεί τις πιο στενές του σχέσεις κατά την άνοδό του στη φήμη, γίνεται ανήσυχος με το λαϊκό κίνημα και, αρνούμενος να οριστεί, κάνει μια αμφιλεγόμενη επιλογή που πολιτιστικά αντηχεί παγκοσμίως.

Σε σκηνοθεσία του Mangold, το A Complete Unknown υπογράφεται από τους Mangold και Jay Cocks και εκτός από τον Chalamet ως Dylan, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Edward Norton, Elle Fanning, Monica Barbaro και Boyd Holbrook.

To A Complete Unknown έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured