Ο Daniel Day-Lewis φέρεται να επιστρέφει στην ενεργό δράση, με τις φήμες να φουντώνουν αφότου εθεάθη σε ένα κινηματογραφικό πλατό με τον Sean Bean.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την υποκριτική το 2017 πριν από την κυκλοφορία του Phantom Thread, για το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Μιλώντας εκείνη την εποχή για την απόφασή του να αποσυρθεί, είχε πει: «Πρέπει να πιστεύω στην αξία αυτού που κάνω. Το έργο μπορεί να φαίνεται ζωτικής σημασίας. Ακαταμάχητο, έστω. Και αν το πιστεύει το κοινό, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά καλό για μένα. Αλλά, τελευταία, δεν είναι».

Ωστόσο, επτά χρόνια μετά, ο τρεις φορές βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός εθεάθη να γυρίζει σκηνές πάνω σε μια μηχανή με τον Bean στο Μάντσεστερ. Η ταινία φημολογείται πως ονομάζεται Avelyn, στην οποία ο Bean υποδύεται έναν πρώην στρατιώτη και διαδραματίζεται στα 80s. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος είναι ο ρόλος του Day-Lewis.

Τον Ιανουάριο, ο Day-Lewis έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο γκαλά του National Board Of Review Awards, τιμώντας τον σκηνοθέτη του Gangs Of New York, Martin Scorsese. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης πέταξε υπονοούμενο για την επιστροφή του ηθοποιού, καθώς ευχαρίστησε τον Day-Lewis που του απένειμε το βραβείο. «Κάναμε δύο ταινίες μαζί και είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Ίσως υπάρχει χρόνος για μία ακόμη. Είναι ο καλύτερος."

Σημειώνεται ότι το 1990 κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία My Left Foot του Jim Sheridan και ακολούθησαν δύο ακόμη για τις ερμηνείες του στο There Will Be Blood το 2007 σε σκηνοθεσία του Paul Thomas Anderson και στο Lincoln του Steven Spielberg το 2012.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured