Ο Robert De Niro επιτέθηκε ξανά στον Donald Trump λέγοντας ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ «θέλει να καταστρέψει» την Αμερική.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης με τον σκηνοθέτη του Megalopolis, Francis Ford Coppola, στην πρεμιέρα της ταινίας το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ο De Niro έκανε παραλληλισμούς μεταξύ του φανταστικού κόσμου της ταινίας και το άγχος που επικρατεί στην Αμερική ενόψει των εκλογών. Είπε: «Ανησυχώ. Βλέπω τα πράγματα στην ταινία του Francis, τους παραλληλισμούς και ούτω καθεξής. Για μένα τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να παλέψουμε ολόψυχα για να νικήσουμε τους Ρεπουμπλικάνους και να νικήσουμε τον Trump. Είναι τόσο απλό. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιου είδους άνθρωπο για πρόεδρο. Όλοι πρέπει να βγουν εκεί έξω και να ψηφίσουν». Ο De Niro συνέχισε: «Φανταστείτε τον Donald Trump να σκηνοθετεί αυτήν την ταινία. Δεν θα πάει πουθενά, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν μπορεί να συγκρατηθεί… Θέλει να καταστρέψει τη χώρα. Δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα που να έχει δομή».

Ο ηθοποιός ασκεί έντονη κριτική στον Trump από το 2016. Νωρίτερα φέτος, επέκρινε τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δίκης του με την Stormy Daniels.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured