Η Margot Robbie και ο Jacob Elordi θα πρωταγωνιστήσουν ως Catherine Earnshaw και Heathcliff στην επερχόμενη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του Ανεμοδαρμένα Ύψη.

Η Emerald Fennell θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα κάνει την παραγωγή της νέας έκδοσης του κλασικού μυθιστορήματος της Emily Bronte. Πρόκειται για την τρίτη της ταινία, μετά το Promising Young Woman του 2020 και το Saltburn του 2023, στο τελευταίο μάλιστα είχε δουλέψει ξανά με τον Elordi. Εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε στο πλευρό της Margot Robbie στο blockbuster Barbie.

Το Wuthering Heights βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προπαραγωγή και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο χρόνο.

Η Fennell ανακοίνωσε τα σχέδιά της δημοσιεύοντας μια ανακοίνωση έκπληξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια χαρακτηριστική φράση - «Να είσαι πάντα μαζί μου – Πάρε οποιαδήποτε μορφή – Τρέλανέ με» - από το μυθιστόρημα.

Η Robbie έχει στο παρελθόν επαινέσει τις σκηνοθετικές ικανότητες της Fennell, λέγοντας σε μια συνέντευξη, «Η Emerald σε βυθίζει σε έναν κόσμο τόσο γρήγορα. Είναι τόσο αριστοτεχνική στον τόνο και την πλοκή.»

Υπήρξαν πολλές μεταφορές του Ανεμοδαρμένα Ύψη στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένης εκείνης του σκηνοθέτη William Wyler του 1939 με πρωταγωνιστές τους Laurence Olivier και Merle Oberon. Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις περιλαμβάνουν μια μίνι σειρά του 2009 για το ITV με πρωταγωνιστές τους Tom Hardy και Charlotte Riley και μια ταινία του 2011 με πρωταγωνιστές την Kaya Scodelario και τον James Howson.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή