Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τους Beatles με τίτλο 1964 έρχεται φέτος στο Apple TV+ για να γιορτάσει την 60ή επέτειο από την επιτυχία του συγκροτήματος στις Η.Π.Α.

Τον Φεβρουάριο του 1964, οι Fab Four πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στις Η.Π.Α., με πάνω από 70 εκατομμύρια άτομα να παρακολουθούν την πρώτη τους εμφάνιση στο The Ed Sullivan Show. Προκάλεσαν αυτό που έγινε γνωστό ως Βρετανική Εισβολή, με την Beatlemania να καταλαμβάνει τη χώρα.

Αυτό το φαινόμενο θα είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ που καταγράφει την ταχεία άνοδό τους στην αμερικανική κουλτούρα μέσα από νέες συνεντεύξεις και αρχειακά πλάνα από τις εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 1964 θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ την Ημέρα των Ευχαριστιών (28 Νοεμβρίου).

Πρόκειται να ακολουθήσουν επίσης τέσσερα biopic των Beatles που θα επιμεληθεί ο Sam Mendes, ένα από την οπτική γωνία κάθε μέλους του συγκροτήματος. Αυτές οι ταινίες, που έχουν προγραμματισμένη ημερομηνία παγκόσμιας κυκλοφορίας το 2027, σηματοδοτούν την πρώτη φορά που το συγκρότημα παραχωρεί πλήρες αρχειακό υλικό και μουσική για σενάριο ταινίας.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Paul Mescal να υποδύεται τον Paul McCartney, τον Harris Dickinson τον John Lennon, τον Barry Keoghan τον Ringo Starr και τον Charlie Rowe τον George Harrison. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured